Voorbereidende Oefeningen

Deze voorbereidende oefeningen zijn ontleend aan teksten en instructies van Valum Votan, zoals je deze kunt vinden in de handleidingen van de time tools. Ook zijn sommige oefeningen gebaseerd op instructies die direct zijn verkregen van Valum Votan of een van zijn eerste generatie studenten.

Deze oefeningen maken je bekend met je lichaam van tijd - je lichaam vanuit tijd bekeken. In de meeste oefeningen, visualiseer je alle tijdcodes tegelijk, in en rond je lichaam. Terwijl de dagelijkse Aarde Magiër Beoefening per dag veranderd, zijn de voorbereidende oefeningen altijd hetzelfde, in die zin dat je hetzelfde visualiseert; de ervaring zal natuurlijk anders zijn per dag.

13 Manen Meditatie

Deze begeleide meditatie is mooi om thuis voor jezelf te doen of met een groep, hij wordt ook vaak gebruikt om grote groepen in hun lichaam van tijd te brengen tijdens grotere ceremoniele uitvoeringen.

Natuurlijke Tijd, Natuurlijke Geest

Deze tekst bevat de instructies voor het kalmeren en 'thuis brengen' van de geest zoals deze wordt onderwezen in vele spirituele tradities. Het is belangrijk je geest te kennen wanneer je werkt met kennissytemen zoals de Wet van Tijd, of ieder ander systeem, de geest is immers dat wat weet!