Criteria voor Wet van Tijd Publicaties

Alle Wet van Tijd materiaal behoort toe aan José Argüelles/Valum Votan.

Alle rechten zijn voorbehouden aan zijn persoon en de Foundation for the Law of Time.

De in 2007 opgerichte Stichting voor de Wet van Tijd heeft de toestemming om de werken van José Argüelles/Valum Votan uit te brengen, onder de voorwaarden dat deze de oorspronkelijke uitgave zo getrouw mogelijk weergeven.

De Stichting voor de Wet van Tijd vertaalt en geeft de werken enkel uit om het werk van de Foundation for the Law of Time te bevorderen.

De besluitvorming van de Stichting voor de Wet van Tijd gaat volgens de bij de notaris gedeponeerde statuten, en welke op te vragen zijn bij de KVK. Nr. 09168338

De besluitvorming met betrekking tot vertalingen van José Argüelles/Valum Votan’s werk gaat over de vier schijven gevormd door het vertaal team van de Stichting.

De besluitvorming met betrekking tot de publicatie van een werk wordt gevormd door het bestuur van de Stichting in overleg gedaan met de auteur van het werk – José Argüelles/ Valum Votan.

De vormgeving van een publicatie is een samenwerking tussen de Stichting voor de Wet van Tijd en ‘the Foundation for the Law of Time’.

Naleving van de criteria wordt gecontroleerd door een door de Foundation for the Law of Time aangewezen commissie

Overtredingen van het auteursrecht zijn een strafbaar.