Aarde Magiër Beoefening

De Aarde Magiër Beoefening, ook wel de Beoefening van de Synchrone Orde genoemd, bestaat uit een set van visualisaties, affirmaties en toepassing van vaardigheden, die voortgebracht zijn door de Sluiter van de Cyclus, Valum Votan. De Aarde Magiër Beoefening is in feite het toepassen van de kennis van de Wet van Tijd en de 13 Manen Kalender op een betekenisvolle manier, die je kennis en begrip kan transformeren naar een nieuwe zienswijze.

Je beoefent de synchrone orde door de codes in de 13 Manen kalender in een specifieke volgorde en opbouw in en om je lichaam heen te visualiseren. Bijvoorbeeld de 13 manen visualiseer je in je 13 grote gewrichten, en de 20 zonnezegels in je vingers en tenen. Zo zijn alle elementen uit de kalender in je lichaam te visualiseren. Hiermee verdiep je je gevoeligheid voor die elementen en lagen in jezelf, en begin je de verbondenheid op een bewust niveau te ervaren. Wat eerst een soort filosofie was van losse feiten, wordt nu tot een geheel geïntegreerd op een manier die betekenisvol is voor jezelf.

Je kunt de verschillende onderdelen van de Aarde Magiër Beoefening apart oefenen, of je kunt ze allen tegelijk doen. Daarbij, daar de profetie van de Wet van Tijd een levende profetie is, ontwikkelt de beoefening nog altijd, en zodoende blijft de totale beoefening zich uitbreiden. Omdat de beoefening uitbreidt, wordt het hier gepresenteert op een manier die de essentiële onderdelen bevat, zoals deze zijn gepresenteerd op de Zeven Weken Aarde Magiër Seminar, Chilie 1999.

Het Curriculum ontwikkeld op het seminar, wordt aangevuld met de belangrijkste oefeningen ontwikkeld in het Mysterie van de Steen.

voorbereidende oefeningen

Aarde Magiër Beoefening - 7 Jaren van Profetie (verschijnt binnenkort)

Aarde Magiër Beoefening - Mysterie van de Steen (verschijnt binnenkort)

Essentiële Tijdkaarten en Tijdmappen